Dolderweg 36D
8331LL Steenwijk
0521-517996
 
hammermotorsport@hetnet.nl
 
Facebook
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
 's-avonds
  vrijdag
  zaterdag
gesloten
08:30-18:00 uur
08:30-18:00 uur
08:30-18:00 uur
gesloten
08:30-18:00 uur
09:00-16:00 uur

Over Hammer

          Even voorstellen:

Jos Hammer Bas Hammer

Jos Hammer

Bas Hammer

Omgaan met bromfietsen en motoren is de gebroeders Hammer met de paplepel ingegeven. Al op zeer jonge leeftijd (4 jaar) reden ze op een minicrosser. Hun interesse voor motortechniek en motorsport nam in de jaren daarna alleen maar toe.
Dat hun toekomst in de motortechniek lag, leek voor de hand te liggen. Toch koos Jos in eerste instantie voor een baan bij een groot metaalbedrijf.
Bas deed de nodige ervaring op als monteur bij een motorzaak en haalde diverse diploma's voor motortechniek.

In 2002 ging een grote wens in vervulling toen Jos en Bas samen een eigen bedrijf begonnen op industrieterrein het Groot Verlaat in Steenwijk; Hammer Motorsport was geboren.
In eerste instantie lag de nadruk vooral op de verkoop en reparatie van bromfietsen en scooters, maar de reparatie en verkoop van motoren en onderdelen gingen al gauw een grotere rol spelen.
Na een aantal jaren begon Hammer Motorsport uit zijn jasje te groeien en voldeed het oude pand niet meer aan de moderne eisen.

 
Jos Hammer

In 2008 deed zich de kans voor om te verhuizen naar de huidige locatie aan de Dolderweg.
Het nieuwe, ruimere pand werd feestelijk geopend middels een motorshow met diverse historische bromfietsen en motoren. Vele motorliefhebbers en andere geinteresseerden kwamen een kijkje nemen.
Door hun grote passie voor klassieke motoren volgden er nog twee motorshows met historische tweewielers.

Jos Hammer Bas Hammer

Naast verkoop en reparatie van motoren is Hammer Motorsport zich de laatste jaren steeds meer gaan specialiceren in het bouwen van classic superbikes, restaureren van klassieke motoren, ombouw en customizing van motoren.